Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آموزش اسمبل سیستم

بیایید یک PC با قدرت سخت افزاری PS5 و Xbox Series X بسازیم

چه قطعاتی را انتخاب کنیم؟ چقدر باید هزینه کنیم؟

زمان مطالعه: 12 دقیقه

کنسول‌های نسل نهمی شرکت‌های سونی و مایکروسافت، یعنی پلی استیشن 5 (PlayStation 5) و ایکس باکس سری ایکس (Xbox Series X) در ماه نوامبر سال 2020 میلادی عرضه شدند و رسماً دوره‌ای جدید در تاریخ بازی‌های ویدیویی را آغاز کردند. اخبار، جریان و حاشیه پیرامون کنسول‌های نسل نهمی سونی و مایکروسافت، بی‌پایان بودند اما شاید جالب‌ترین، هیجان انگیزترین و مهم‌ترین موضوع برای علاقه‌مندان به سخت افزار و اهل فن،‌ سخت افزار این کنسول‌ها محسوب می‌شود. حتی پیش از انتشار و اعلام رسمی مشخصات و جزئیات فنی و سخت افزاری کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس، بسیاری از مردم و رسانه‌ها انتظار تایید شدن آن‌ را می‌کشیدند و به دنبال برآورد کردن و محاسبه کردن قدرت و توان سخت افزاری و پردازشی این دو کنسول بودند.

حال، پس از گذشت چند ماه از زمان عرضه کنسول‌های نسل نهم و در این بازار نه چندان با ثبات و خوش حال و احوال، امروز در لیون تک با شما هستیم تا یک PC با قدرت سخت افزاری PS5 و Xbox Series X بسازیم. آیا در این بازار متلاطم موفق به انجام این کار می‌شویم؟ از چه قطعاتی استفاده کنیم؟ قیمت رایانه شخصی ما در انتها چقدر با قیمت کنسول‌ها تفاوت خواهد داشت؟ برای دریافت پاسخ تمام سوالات خود با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس

پیش از این که بحث اصلی و تخصصی خود را آغاز کنیم، اجازه دهید یک سری توضیحات مقدماتی را به شما ارائه نماییم. اولین بحث مهم پیش از شروع کار این است که درک کنیم ساختار سخت افزاری کنسول‌های بازی با رایانه‌های شخصی، کمی متفاوت است. با این که هر دو پلتفرم از قطعه‌ها و چیپ‌های مشابه استفاده می‌کنند اما نوع استفاده از‌ آن‌ها، ارتباط بین قطعه‌ها و نحوه قرارگیری‌شان کنار یکدیگر، تفاوت‌های ریز بسیاری را میان کنسول و PC به وجود می‌آورد. تمام کار پردازشی کنسول‌های نسل نهم، با یک چیپ 7 نانومتری انجام می‌شود؛ چیپی که در خود هم GPU دارد و هم CPU. این چیپ به عنوان یک مغز متفکر واحد شناخته می‌شود و یک سیستم خنک کننده واحد و سراسری، وظیفه خنک کردن آن را به عهده دارد. این در حالی است که یک رایانه شخصی دارای یک CPU (پردازنده مرکزی) و یک GPU (پردازنده گرافیکی) جداگانه است و هر کدام از آن‌ها، درون جایگاه مخصوص و زیر سیستم‌های خنک کننده خاص خود قرار می‌گیرند.

دومین نکته مهم این که معمولاً جامعه هدف و اکوسیستم کنسول با رایانه‌های شخصی متفاوت است و تفاوت قیمت میان یک کنسول با یک رایانه شخصی در همان سطح توان سخت افزاری نیز به همین دلیل تلقی می‌شود. کنسول‌ها همیشه قیمت کمتر و به صرفه‌تری دارند و صرفاً برای تجربه بازی‌های ویدیویی، انتخاب کم دردسرتر و راحت‌تری محسوب می‌شوند.

بیایید برای یادآوری، سخت افزار کنسول‌های نسل نهمی ایکس باکس سری ایکس و پلی استیشن 5 را با هم مرور کنیم تا راحت‌تر برای ساختن یک PC همتراز با قدرت سخت افزاری آن‌ها اقدام نماییم.

مشخصات سخت افزاری ایکس باکس سری ایکس

نمایی از چیپ کنسول ایکس باکس سری ایکس

  • پردازنده مرکزی: نمونه شخصی‌سازی شده بر مبنای معماری Zen 2 – هشت هسته با سرعت 3.8 گیگاهرتز و 3.66 گیگاهرتز در حالت SMT
  • پردازنده گرافیکی: نمونه شخصی‌سازی شده بر مبنای معماری RDNA 2 – تعداد 52 واحد محاسباتی (CU) و 3328 واحد شیدینگ با سرعت 1.825 گیگاهرتز و در مجموع، 12.1 ترافلاپس قدرت پردازشی
  • حافظه: 16 گیگابایت حافظه GDDR6 با باس 320 بیت (10 گیگابایت با پهنای باند 560 گیگابایت بر ثانیه و 6 گیگابایت با پهنای باند 336 گیگابایت بر ثانیه)
  • ذخیره سازی‌: 1 ترابایت حافظه اس اس دی نسل چهارم (PCIe Gen 4) از نوع NVMe با سرعت 2.4 تا 4.8 گیگابایت بر ثانیه

مشخصات سخت افزاری پلی استیشن 5

نمایی از بورد اصلی و چیپ کنسول پلی استیشن 5

  • پردازنده مرکزی: نمونه شخصی‌سازی شده بر مبنای معماری Zen 2 – هشت هسته با سرعت متغیر و حداکثر سرعت 3.5 گیگاهرتز
  • پردازنده گرافیکی: نمونه شخصی‌سازی شده بر مبنای معماری RDNA 2 – تعداد 36 واحد محاسباتی (CU) و 2304 واحد شیدینگ با سرعت 2.23 گیگاهرتز و در مجموع، 10.28 ترافلاپس قدرت پردازشی
  • حافظه: 16 گیگابایت حافظه GDDR6 با باس 256 بیت و پهنای باند 448 گیگابایت بر ثانیه
  • ذخیره سازی‌: 825 گیگابایت حافظه اس اس دی نسل چهارم (PCIe Gen 4) از نوع NVMe با سرعت 5.5 تا 8-9 گیگابایت بر ثانیه

حالا که مشخصات سخت افزاری کنسول‌های مایکروسافت و سونی را می‌دانیم، بیایید PC خود را قطعه به قطعه بسازیم و جمع کنیم.

پردازنده مرکزی (CPU): AMD Ryzen 3700X

پردازنده AMD Ryzen 7 3700X

هر دو کنسول پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان در نسل هشتم دارای پردازنده‌های 8 هسته‌ای مبتنی بر معماری جگوار (Jaguar) بودند و بد نیست بدانید که یکی از نقاط ضعف آن‌ها در زمینه سخت افزاری نیز همین موضوع به حساب می‌آمد. معماری قدیمی جگوار در بسیاری از مواقع جلوی خلاقیت سازندگان در خلق جهان‌ها و محیط‌های پیچیده را می‌گرفت اما حالا در نسل جدید،‌ کنسول‌ها یک پردازنده مرکزی مدرن دارند؛ پردازنده‌ای که مبتنی بر معماری Zen 2 است، 8 هسته و 16 رشته دارد و سرعت یا فرکانس آن برای ایکس باکس سری ایکس تا 3.8 (3.6 در حالت SMT) و برای پلی استیشن 5 تا 3.5 گیگاهرتز بالا می‌رود.

انتخاب یک پردازنده رایزن (Ryzen) در حد CPU کنسول‌های ایکس باکس سری ایکس و پلی استیشن 5 کار آسانی نیست اما با کمی بررسی، به مدل و قطعه AMD Ryzen 7 3700X می‌رسیم. پردازنده‌های Zen 2 به صورت کلی دارای قابلیت مثال‌ زدنی و خوبی در زمینه فرکانس بوست یا افزایشی هستند و از دامنه 3-4 گیگاهرتز تا بالای 4 گیگاهرتز را پشتیبانی می‌کنند. با این که پس از عرضه پردازنده‌های Zen 3، قیمت CPUهای Zen 2 نسبت به گذشته کاهش چشمگیری نداشت، اما پردازنده Ryzen 7 3700X به نظر بهترین انتخاب برای همتراز شدن یا حتی برآمدن از پس پردازنده‌ کنسول‌های نسل نهمی محسوب می‌شود.

Ryzen 7 3700X دارای فرکانس پایه 3.6 گیگاهرتز است و علاوه بر محبوب بودن بین کاربران رایانه‌های شخصی، نسبت قیمت به عملکرد بسیار خوبی دارد. همچنین از آنجایی که پردازنده‌های بالا رده AMD دارای خنک کننده‌های قابل و مورد اطمینانی هستند، از معرفی و پیشنهاد یک خنک کننده پردازنده خارجی صرف نظر می‌کنیم. به این ترتیب، اولین قطعه بیلد و سیستم ما مشخص شد!

قیمت در زمان نگارش مطلب: 9 میلیون تومان

پردازنده گرافیکی (GPU): RTX 2070 Super

کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming OC White 8G

از آن‌جایی که پردازنده گرافیکی کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس بر اساس معماری RDNA 2 هستند، بنابراین بهترین گزینه‌ این است که برای ساخت یک رایانه شخصی شبیه به کنسول‌های سونی و مایکروسافت، به سراغ کارت گرافیک‌های سری RX 6000 برویم. با این حال، می‌دانید که سری جدید کارت‌ گرافیک‌های شرکت AMD هنوز وارد بازار ایران نشده‌اند و برای خرید موجود نیستند. همین موضوع سبب می‌شود تا فعلاً قید مدل‌هایی مانند RX 6800 یا RX 6800 XT را برای بیلد خود بزنیم.

اگر باز هم بخواهیم دست به دامن کارت گرافیک‌های شرکت AMD بشویم، باید به یک نسل عقب‌تر بازگردیم و به کارت RX 5700 یا RX 5700 XT برسیم. با این که RX 5700 معماری RDNA 2 ندارد و اولین نسل از RDNA را شامل می‌شود اما نه تنها تعداد واحد محاسباتی برابری با GPU پلی استیشن 5 دارد (36)، بلکه پهنای باند حافظه آن نیز با مشخصات کنسول سونی یکسان است (448 گیگابایت بر ثانیه). البته هر چه سریعتر این را بگوییم که وضعیت کارت گرافیک هم‌اکنون داخل بازار ایران، به شدت وخیم است. از یک طرف کمبود موجودی جهانی و از طرف دیگر، هجوم ماینرها برای خرید کارت گرافیک (مخصوصاً کارت گرافیک‌های AMD)، وضعیت موجودی و قیمت کارت‌ها را به قدری بغرنج ساخته که برای تهیه یک PC گیمینگ، باید به پایین‌رده‌ترین مدل‌ها نیز راضی باشیم.

اما با تمام این تفاسیر و در نظر گرفتن وضعیت خراب بازار، انتخاب و پیشنهاد اصلی ما چیست؟ کارت گرافیک پیشنهادی ما برای پوشش دادن پردازنده‌های گرافیکی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس، RTX 2070 Super است. این کارت گرافیک 8 گیگابایت حافظه GDDR6 و پهنای باند 448 گیگابایت بر ثانیه دارد. همچنین با وجود هسته‌های RT و Tensor موجود روی این کارت شرکت انویدیا (Nvidia)، شما می‌توانید از فناوری‌های Ray Tracing و DLSS به صورت فراگیرتر و گسترده‌تری نسبت به کنسول‌های نسل نهم بهره بگیرید. با استفاده از RTX 2070 Super می‌توان بازی‌های روز (حتی پرتقاضاترین عناوین) را با رزولوشن 4K و تنظیمات گرافیکی مطلوب تجربه کرد؛ دقیقاً همان چیزی که کنسول‌های نسل نهمی سونی و مایکروسافت هدف قرار داده‌اند و برای رسیدن به این هدف، دست به دامن رزولوشن داینامیک نیز می‌شوند.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 47 میلیون تومان

حافظه (RAM): جی اسکیل AEGIS 16GB 8GB×2 3200MHz

رم جی اسکیل Aegis DDR4 16GB 3200MHz

همانطور که می‌دانید، کنسول‌ها در زمینه RAM از حافظه‌های مشترک استفاده می‌کنند؛ به این معنی که تمام قطعات از همان 16 گیگابایت حافظه GDDR6 برای کار و پردازش کردن بهره می‌گیرند. پیشنهاد ما برای قطعه RAM در رایانه شخصی‌مان، رم G.SKILL Aegis 16GB است که دو ماژول هشت گیگابایتی را شامل می‌شود. این RAM دارای فرکانس 3200 مگاهرتز بوده و چه از نظر حجم حافظه و چه از نظر سرعت تبادل اطلاعات و داده‌ها، نیازهای شما را به خوبی برطرف می‌کند. برای بیلد خود به سراغ یک رم گران قیمت و لوکس نرفتیم و سعی کردیم یک نمونه جواب پس داده از یک برندِ مطمئن را انتخاب کنیم.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 2 میلیون و 850 هراز تومان

ذخیره‌سازی (Storage): اس اس دی سامسونگ 970Evo Plus 1TB

اس اس دی سامسونگ 970Evo Plus 1TB

حتماً به خاطر دارید که اس اس دی‌ های NVMe در دوران و سال‌های نه چندان دور، قطعاتی گران قیمت و بسیار لوکس محسوب می‌شدند؛ قطعه‌هایی که خرید آن‌ها کار هر کسی نبود. با این حال، درایوهای پر سرعت NVMe در دو-سه سال اخیر، قیمتی منطقی پیدا کرده‌ و دست گیمرها و کاربرهای مختلف را برای خرید باز گذاشته‌اند.

با این که کنسول‌های نسل نهمی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس از درایوهای ذخیره‌ساز NVMe (PCIe Gen 4) بهره می‌برند، اما در این مطلب سعی داریم برای کاهش هزینه‌ها و دردسر سیستم خود، از NVMe (PCIe Gen 3) استفاده کنیم. اگر نگران عملکرد درایو ذخیره ساز PC در مقایسه با اس اس دی کنسول‌ها هستید، باید بگوییم که جای نگرانی آنچنانی وجود ندارد. چرا؟

یکی از دلایلی که این ادعا را مطرح می‌کنیم این است که اس اس دی کنسول‌های نسل نهم، کاملاً شخصی‌سازی شده‌ و خاص‌اند و سرعت خواندن و نوشتن آن‌ها در شرایط متفاوت و با حالت‌های مختلف تعیین می‌شود.به عنوان مثال، کنسول ایکس باکس سری ایکس می‌تواند داده‌ها را در حالت Raw با سرعت 2.4 گیگابایت بر ثانیه و در حالت Compressed با سرعت 4.8 گیگابایت بر ثانیه بخواند و بنویسد. وضعیت برای کنسول سونی به طرز قابل توجهی بهتر است و درایو NVMe کنسول پلی استیشن 5 می‌تواند داده‌ها را در حالت Raw با سرعت 5.5 گیگابایت بر ثانیه و در حالت Compressed با سرعت 8 تا 9 گیگابایت بر ثانیه بخواند و بنویسد.

حتی اگر از بهترین اس اس دی های PCIe Gen 4 نیز استفاده کنیم، به زحمت می‌توانیم به سرعت اعلام شده برای خواندن و نوشتن درایو پلی استیشن 5 برسیم. همین موارد شخصی‌سازی شده و خاص است که باعث می‌شود مارک سرنی در صحبت‌های خود پیش از عرضه کنسول سونی، ادعا کند هیچ درایوی در بازار PC، به سرعت درایو PS5 نمی‌رسد و حتی طبق تست‌های انجام شده، سرعت بارگذاری برخی عناوین روی پلی استیشن 5 از پیشرفته‌ترین رایانه‌های شخصی نیز بیشتر است.

همه این‌ها باعث شد تا برای بخش ذخیره‌سازی یا Storage، از یک اس اس دی NVMe Gen 3 استفاده کنیم اما انتخابمان یک گزینه فوق‌العاده است. اس اس دی سامسونگ 970Evo Plus 1TB با سرعت خواندن و نوشتن 3500 و 2500 مگابایت بر ثانیه، شاید بهترین درایو NVMe Gen 3 موجود در بازار محسوب شود. استفاده از یک NVMe نسل سوم، حتی هزینه‌های ما برای خرید و انتخاب مادربرد را نیز کاهش می‌دهد.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 5 میلیون و 150 هزار تومان

مادربرد (Motherboard): ایسوس Prime X470-Pro

مادربرد ایسوس Prime X470-Pro

انتخاب ما در بخش مادربرد، ایسوس Prime X470-Pro است. اولین سوالی که ممکن است در بحث انتخاب مادربرد پیش بیاید این است که چرا برای ساختن یک سیستم مدرن و به‌روز برای برابری کردن با سخت افزار مدرن کنسول‌های نسل نهمی، از چیپست X570 استفاده نمی‌کنیم. استفاده از یک مادربرد مدرن‌تر، سرعت، امکانات و قابلیت ارتقای بیشتر و گسترده‌تری را برای شما به همراه می‌آورد اما از آنجایی که ما تنها قصد ساخت یک سیستم در حد کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس را داریم و فکر ارتقا و مباحث آینده‌‌نگرانه را نمی‌کنیم، چیپست X470 یک گزینه عالی و کم‌نقص به نظر می‌رسد.

مادربرد ایسوس Prime X470-Pro در واقع یک مدل حرفه‌ای است اما از آنجایی که زیر مجموعه Prime شرکت ایسوس قرار می‌گیرد، قیمت مناسب و به‌صرفه‌ای دارد و بنابراین به یک انتخاب هوشمندانه تبدیل می‌شود. این مادربرد از پردازنده‌های نسل جدید Ryzen 5000، ظرفیت رم حداکثری 64 گیگابایت و سرعت رم 3600 مگاهرتز پشتیبانی می‌کند و تمام نیاز‌های شما را حتی فراتر از سخت افزار کنسول‌های نسل نهمی برطرف می‌سازد. وجود یک هیت‌سینک برای پورت M.2 (اس اس دی) نیز از ویژگی‌های ریز اما مهم این مادربرد به شمار می‌رود.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 4 میلیون و 340 هزار تومان

منبع تغذیه (PSU): گرین GP650A-UK Plus

پاور GP650A-UK Plus

شرکت گرین (Green) در سال‌های اخیر ثابت کرده که در زمینه‌های ساخت کیس و منبع تغذیه (پاور)، خوب و مطمئن کار می‌کند و با در نظر گرفتن قیمت‌های رقابتی و خوب نسبت به اجناس موجود در بازار، به یک گزینه ایده‌آل برای هر بیلد و سیستمی محسوب می‌شود. از طرفی به دلیل هجوم ماینرها برای خرید پاور و قیمت‌ بالایی که این قطعه به صورت کلی در بازار دارد، انتخاب برندِ گرین در بازار ایران، هوشمندانه و ایده‌آل به نظر می‌رسد. پس از انتخاب برندِ مناسب برای بیلد خود، باید تعیین کنیم که پاور چقدر توان خروجی داشته باشد. مدل گرین GP650A-UK Plus با توان خروجی 650 وات، از پس تمام قطعه‌های ما برمی‌آید و برخلاف پاورهای قدرتمند 1000 وات به بالا، قیمت نجومی نیز ندارد. هر چند وضعیت بازار پاور نیز به مانند بازار کارت گرافیک در ایران خراب است!

در مقایسه با منبع تغذیه 315 و 350 واتی کنسول‌های ایکس باکس سری ایکس و پلی استیشن 5، منبع تغذیه 650 واتی حتی بیشتر از حد کافی است و فضای کار و هدروم (Headroom) فوق‌العاده‌ای برای شما به ارمغان می‌آورد.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 3 میلیون و 700 هزار تومان

کیس (Case): مسترتک Atron Mesh

کیس مسترتک Atron Mesh

برای انتخاب کیس سیستم خود، وسواس و حساسیت خاصی به خرج نمی‌دهیم. ما تنها به یک جعبه فلزی نیاز داریم که قطعات ما را داخل خود جای دهد و البته با عبور مناسب هوا از خود، قطعه‌ها را در دمای مطلوبی قرار دهد. کیس مسترتک Atron Mesh نه تنها از نظر اقتصادی بسیار مناسب است،‌ بلکه با 3 فنی که از قبل روی آن نصب شده، کار جریان هوای داخلی را به خوبی انجام می‌دهد. به غیر از این سه فن، سه فن دیگر نیز می‌توان به این کیس اضافه کرده و از چرخش هوا به شکل کاملی اطمینان پیدا کرد.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 2 میلیون تومان

موس و کیبورد: لاجیتک MK345

در ابتدا قصد نداشتیم برای بیلد خود، پای موس و کیبورد را به داستان باز کنیم اما از‌ آنجایی که برای کار کردن با PC قطعا به یک موس و کیبورد نیاز است،‌ نمی‌توان آن را حتی به شکل نمادین از فهرست قطعات کم کرد. از طرفی حتماً می‌دانید که با خرید یک کنسول، کنترلر آن نیز درون جعبه محصول قرار گرفته و به کاربر اجازه برقراری ارتباط با کنسول را می‌دهد، بنابراین وجود یک موس و کیبورد در بیلد ما لازم و ضرروی است.

موس و کیبورد لاجیتک MK345

پیشنهاد ما در این بخش، یک گزینه اقتصادی و مناسب است. کمبوی موس و کیبورد لاجیتک MK345 قطعاً بهترین گزینه برای تجربه بازی‌های ویدیویی محسوب نمی‌شود اما از آنجایی که کاملاً بی‌سیم است و کار کاربر را به شکل مطلوبی راه می‌اندازد، به یک گزینه خوب و به صرفه تبدیل می‌شود.

قیمت در زمان نگارش مطلب: 1 میلیون و 320 هزار تومان

قیمت کل در زمان نگارش مطلب: 75 میلیون و 360 هراز تومان

سیستم با بودجه کنسول؟PC با هزینه کنسول‌های نسل نهمی

به عنوان حسن ختام این مطلب، بیایید این بار به شکل مختصر و مفید سیستمی را بسازیم و جمع آوری کنیم که از نظر هزینه و بودجه، برابر با قیمت نهایی کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس شود. این سیستم طبیعتاً از نظر قدرت پردازشی با سیستمی که پیش از این جمع کرده بودیم، تفاوت‌های بسیاری دارد اما این بار، هدف ما رسیدن به قدرت پردازشی و سخت افزاری کنسول‌ها نیست، بلکه یکسان کردن هزینه‌ها را هدف قرار داده‌ایم. از آنجایی پلی استیشن 5 برخلاف سخت افزار پایین‌رده‌تری که دارد،‌ گران‌تر از کنسول ایکس باکس سری ایکس است،‌ ما آن کنسول را برای هماهنگ سازی قیمت بیلد خود در نظر می‌گیریم.

قیمت کنسول پلی استیشن 5 (دیسک‌خور) در زمان نگارش این مطلب: 26 میلیون تومان

قیمت کنسول ایکس باکس سری ایکس در زمان نگارش این مطلب: 18 میلیون تومان

پردازنده مرکزی (CPU): پردازنده AMD Ryzen 5 3600XT

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 6 میلیون و 890 هزار تومان

پردازنده گرافیکی (GPU): Asus TUF GTX 1650 OC Gaming

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 7 میلیون و 500 هزار تومان

حافظه (RAM): جی اسکیل AEGIS 16GB 8GB×2 3200MHz

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 2 میلیون و 850 هراز تومان

ذخیره‌سازی (Storage): اس اس دی وسترن دیجیتال WD Blue SN550 1TB

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 1 میلیون 820 هزار تومان

مادربرد (Motherboard): ایسوس PRIME B450 PLUS

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 2 میلیون و 800 هزار تومان

منبع تغذیه (PSU): 650 وات گرین GP650A-UK Plus

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 1 میلیون و 390 هزار تومان

کیس (Case): گرین AVA Plus

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 1 میلیون و 840 تومان

موس و کیبورد: لاجیتک MK345

  • قیمت در زمان نگارش مطلب: 1 میلیون و 320 هزار تومان

هزینه نهایی: 26 میلیون تومان

نظر شما درباره بیلد و سیستم‌هایی که در این مطلب پیشنهاد کردیم چیست؟ برای همتراز کردن سیستم‌ از نظر سخت افزاری و هزینه‌ها با کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس، چه قطعه‌هایی را پیشنهاد می‌دهید؟ حتماً نظرات خوب خود را با ما به اشتراک بگذارید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
6 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all دیدگاه
مهدی
مهدی
3 سال قبل

مونده به خودش شخص که چه استفاده ای بکنه من که گیم اصلیم کانتر و با پی سی فتوشاپ کار میکنم کامپیوتر ارزشش برا من خیلی بیشتر از کنسول هستش که نه میتونم کانتر بازی کنم نه کارهای دیگه بنظرم کنسول بدرد کسایی میخوره که بازی هایی مثل ماینکرفت و فوتبال و بازی های افلاین میکنن

مهران
مهران
3 سال قبل

واقعا کنسول بصرفه تره بخصوص ایکس باکس سری ایکس که ۱۸ میلیون تومن هست و سیستم هم قدرتش با کامپیوتر میشه چیزی حدود ۷۵ میلیون تومان طبق لین حساب کتاب حتی اگه کنسول بخری و یک تلویزیون ۴k هم بخری بازم ارزون تر میشه

Mohamad javad
Mohamad javad
3 سال قبل

یک pc گیمینگ خیلی از کنسول بازی بهتر است چون علاوه بر بازی میشود کارهای دیگر هم باهاش انجام داد . کنسول به دلیل داشتن دسته بازی زیبا و خوش دست ( من خودم به شخصه با کیبورد و موس بازی کنم راضی نیستم ) و…… از نظر من برای بازی بهتر است . مقاله خوب و مفیدی بود .

دکمه بازگشت به بالا